Support JDT Blogger

Wednesday, June 13, 2012

Dah Nama Pun Lelaki

Aku bru balik dr ambik ubat kat klinik PTP ni.Dapat ubat sapu.Dia kat hidung aku mcm luka kat dlm.Disebabkan bahagian kat dlm ni lembab sbb tu die lambat baik.Memula dia bg sekali antibiotik Once aku ckp aku breastfeed baby so dia kansel nak bg antibiotik tu.Bagus jugak Tak kuasa nak telan ubat ni.Ms ngandung pun ubat aku skip2 mkn.huhu

Macam biasa lah kalau lalu ke PTP, bende yang paling aku mls sekali bila di ngorat oleh warga2 lelaki PTP yg birah ni.Mula lah kene pewit2 lah,ehem2 lah.Ilangkan aku berjalan dah sedia elok td dah jadi bersimpang siur  mcm dua2 kaki nak kedepan di buatnya.

Bebudak ni bukan dia kira ko cantik ke, ko x cantik ke..walaupun ko ngandung perut dh kedepan mcm nak terberanak pun memang tetap lah kene pewit2 segala ni.Jd aku memang takdelah nak perasan lawa ms di peewit td.Aku tau diaorg saja je ni.Saja nak tgk pompuan jln mengempo gaknya.

Nama pun lelaki.Kalu kau jd sopan sgt tak nampak lah diri tu macho.Ia akan jd skema pulak.Teringat pulak dulu kwn aku Mariam.Kesnya sama lah..lalu depan budak lelaki ms belajar kat UiTM dulu.Dah cantik2 tudung tu di kelepet dua2 belah , bila dingorat budak lelaki elok pulak tgn dia jadi tak tentu arah tanggalkan kelepet tudung tu.Jadi sebelah kelepet sebelah lagi tidak..Punya lah gelabah n nak mengontrolkan diri lalu depan lelaki.hehe..

En Hanafee pun sama je..Kalau lalu je pompuan cantik mula lah ngeletis...Tengok tak berkelip.Siap cakap kt aku tu.Cantik ekk pompuan ini.Lagi parah orang tua ni ckp 

"Ada Shell baru bukak kat Pekan Nenas .Cashier dia lawa syg.Mcm chinese.Nak tuang minyak hari2 lah kt situ..."

Bongok tak.

2 comments:

  1. adeyy....sekeh seket itu lelaki ehehe...biasa la dh nama laki2 kn ton

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...