Support JDT Blogger

Monday, July 4, 2011

Senarai Semak Perkahwinan...

Majlis perkahwinan bukan lah sesuatu yang mudah untuk kita rancang.Kita perlu mengambil masa lebih kurang setahun atau 6 bulan untuk menyediakan segala bagai mak nenek supaya majlis di lakukan berjalan dengan lancar.

Sy bertunang pada 12 Sept 2010 dan mempunyai ms selama 8 bulan utk membuat persiapan.Bayangkan lah mcm mana cara nak sy uruskan..adik beradik dah lah 2 ketul jek...huhu..Itupun abg je yg ada.Tetapi sy bernasib baik kerana byk di bantu oleh kakak ipar, sepupu sepapat,sedara mara dan rakan taulan.Kalu tak mau nye huru hara kalu semua kerja kite nak buat sorg2.Terkangkang kiap lah jadinya ye..

Tapi perlu di ingat ye...bukan hanya bantuan sekeliling jek yang perlu ada.Adalah sgt penting juga kita mempunyai nota penting sebagai semakkan dari hari kesehari.Wahai bakal pengantin, di sebabkan sy terasa baik hati hari ni...boleh lah kamu ambil keratan2 untuk merancang perkahwinan yang sy jumpe di Majalah Pengantin ini ye.Anda perlu merekodkan semua perkara yang telah anda rancang satu persatu supaya tiada keciciran berlaku ea.... let Chekedot...














Tak berapa nak clear sgt ke ek?..huhu..takpe sesape yang nak kan keratan ni leh lah dropkan email anda disini and sy akan sendkan secepat mungkin...So renung2kan n selamat mengamalkan nye...

234 comments:

  1. salam..boleh x saya nak dptkan senarai semak perkahwinan ni? sila email ke saya di linda9685@yahoo.com..terima kasih byk2... :)

    ReplyDelete
  2. menarik.. bley tolong email i senarai nih tak?
    chudd_niezza@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  3. Utk linda n chudd..sy dh send ke email awk.....

    ReplyDelete
  4. slm, sy nk senarai semak ni boleh..? email saya hidayahattan@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Salam..boleh x saya nak dptkan senarai semak perkahwinan ni?email ke saya di anizieza85@gmail.com..terima kasih byk2... :)

    ReplyDelete
  6. kepada hidayah and ani.sy dah email tau.sorry ea terlambat cket.Kita baru perasan.

    ReplyDelete
  7. Salam..boleh x saya nak dptkan senarai semak perkahwinan ni?email ke saya di kaido_85@yahoo.com.sg
    terima kasih byk2... :)

    ReplyDelete
  8. bole emailkan senarai semak nie pada saya x..? would appreciate it very very much! :)
    email address saye mashitah.jamil@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. dear, boleh tlg email kan? nursyiha@yahoo.com. tq! <3

    ReplyDelete
  10. Mashitah & nursyiha already sent ye...harap check with ur email.

    ReplyDelete
  11. As salam, Mintak jasa baik Halimaton utk email kat saya mus1405@yahoo.com Terima kasih berbanyak

    ReplyDelete
  12. mus1405..already sent..please check ye..

    ReplyDelete
  13. boleh emailkan senarai semak nie...
    shahwazup@gmail.com ...time kasih :)

    ReplyDelete
  14. Halimaton sy pun nak juga boleh?
    farahdmz@gmail.com
    Tq :)

    ReplyDelete
  15. salam. boleh email kat sy jugk x?
    jo_mh79@yahoo.com
    Tq,...

    ReplyDelete
  16. Halimah sy nk senarai nie..tlong email kt sy alianasha_39@yahoo.com..

    ReplyDelete
  17. salam.emailkn kt sy bleh x..
    sagiteenager_20@yahoo.com
    tq ^^

    ReplyDelete
  18. salam...nak jugak email jaja.larva@gmail.com

    ReplyDelete
  19. salam.... tlg email jg pd sy.. atasya_aina@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. blh email pd sy jugak?
    missbintang1910@gmail.com

    thanx ya...

    ReplyDelete
  21. salam.

    mtk tlg emailkan saya senarai semak kahwin mcm atas...

    email adenosyna@yahoo.com

    thanx in advance!=p

    ReplyDelete
  22. assalam, emailkn saya jugak boleh x?
    thanks ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh lupe nk bagi email, wana87_weewit@yahoo.com

      Delete
  23. blh emailkan pada sy.. jayidgirl_5784@yahoo.com tenkiu..;)

    ReplyDelete
  24. salam halimaton..
    blh emel kat saya list ni x?
    tengkiuuuuuuu!!!=)

    nameless_163@yahoo.com

    -noor-

    ReplyDelete
  25. salam Halimaton..
    Blh email kat saya list nie x?
    TQVM...

    ziela@pawatech.com.my

    ziela

    ReplyDelete
  26. salam, boleh email kan saya checklist nie tqvm :) cthajarzainal@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. aslmkum... hi friend... bole sya brkongsi list ni?? syasgt perlukannya.. ni email saya shiras_rose@yahoo.com . moga allah jua yg mmblas kebaikanmu... thanks a lot..

    ReplyDelete
  28. salam,boleh tak emelkan kpd saya senarai semak ni...

    thisheart_hatini87@yahoo.com

    terima kasih... ^_^

    ReplyDelete
  29. As'salam..

    Leh emailkan kat saya x??

    nur_fairuz87@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. As'salam..

    Leh emailkan kat saya x??

    nur_fairuz87@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. As'salam..

    boleh emailkan sy senarai semak nie x?..

    ija_1784@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. Salam...

    Boleh email x ??

    mhi_84@yahoo.com.my

    Terima Kasih

    ReplyDelete
  33. Emailkan kat saya jugak bole ?? ni email saya anitts@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. Asslm....
    Kak Ton, sy nk gak.
    zirulzalie@yahoo.com
    TQVM

    ReplyDelete
  35. SALAM . . .

    mtk tlg emailkan saya senarai semak kahwin . .

    nie emel sye ika_2518@yahoo.com . .
    thanx u

    ReplyDelete
  36. hi,

    entri awak byk membantu..mohon emailkan senarai semak kawin tu pada saya juga ye.. terima kasih byk2.

    chak_ner@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. Salam.

    Bole send pada saye jugak ceklist nih? TQ in adv.

    misscheeseburger@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. boleh send checklist ni pada saya? tq
    shohwatulislam90@gmail.com

    ReplyDelete
  39. boleh email kan tak..pic pecah tak leh baca dengan jelas...
    pidot_fir88@yahoo.com.my

    tq

    ReplyDelete
  40. Hye. Can i have a softcopy of the checklist above? I find it very helpful. My email is amoi.bella@hotmail.com. Thanx in advance. Godbless u. Hugs :)

    ReplyDelete
  41. That was so fast. Thank u so much. Hugss :))

    Amoibella.

    ReplyDelete
  42. hello dear....cn u sent me dis checklist..sangat membantu:)
    noorazreemabaziz@yahoo.com
    tq sangat:)

    ReplyDelete
  43. salam...boleh send checklist ni pada saya? tq
    biruhikari@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. assalam... dear, boleh send pd I tak these checklists... thanks so much in advance :)

    serachu87@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. Salam,

    Boleh send checklist ni tak?

    Thanks

    dhianagirl@yahoo.com or akmal_f@pnm.gov.my

    ReplyDelete
  46. salam..

    boleh send checklist ne x?..sye lum ada checklist ne..thanks for sharing this info to us.it's very useful..

    sharahsharif@gmail.com or sharahsharif@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. salam,

    tlg send kan checklist ni yer andaluzsiqa@gmail.com.
    TQ

    ReplyDelete
  48. assalam boleh send the checklist
    fykamzln@gmail.com

    ReplyDelete
  49. assalamualaikum...leh sendkan checklist 2?tq..
    sofiahsofyart@gmail.com

    ReplyDelete
  50. assalamualaikum...nk checklist boleh?
    cik_ayu87@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. assalamua'laikum

    mohon perkongsian checklist blh..

    abdaziz_atan@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. emailkan saya

    munny92_tlgirl@yahoo.com

    ReplyDelete
  53. email kan saya

    feaz_bluearies90@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. Assalamualaikum sis :)
    Emailkan ke saya please?
    myaedora19@gmail.com

    ReplyDelete
  55. Assalamualaikum...
    Boleh emailkan kpd saya senarai semak nie? Alamat email hawaazlen@gmail.com.
    Terima kasih byk2.

    ReplyDelete
  56. salam..nk jgk senarai semak nie..email pada ayumieyda87@gmail.com

    ReplyDelete
  57. salam.. sy nak juga.. diana_2580@yahoo.com
    terima kasih :)

    ReplyDelete
  58. salam.. sy nak juga
    ekin_princessleo@yahoo.com
    tq =)

    ReplyDelete
  59. salam...leh email kat sy x??

    tkah_aziz89@yahoo.com

    TQ...:-)

    ReplyDelete
  60. awk2 smua yg kat atas..sy dh reply ea...huhu..sorry lmbt

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam... pls sy pun nak jgk

      nie email sy camies81@gmail.com

      terima kasih

      Delete
  61. salam... boleh emailkan kepada saya

    evadanish2@gmail.com

    Terima kasih

    ReplyDelete
  62. salam
    boleh email? diana@ppukm.ukm.edu.my
    terima kasih

    ReplyDelete
  63. Salam sis, boleh email pd saya di anzmza@gmail.com. Terim kasih ;)

    ReplyDelete
  64. Salam, awak bleh emelkan pada saya juga x? greenforest546@yahoo.com
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  65. salam blh email kn x kt saya...ctnazirahalim@yahoo.com
    thank you...:-)

    ReplyDelete
  66. boleh emailkan ke saya tak.. gushizam@yahoo.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  67. Assalamualaikum..boleh emailkan ke sya
    tiehah_aZf92@yahoo.com... tq:)

    ReplyDelete
  68. assalamualaikum..boleh emailkan kepada saya tak?wahidah3101@gmail.com..
    terima kasih..

    ReplyDelete
  69. assalamualaikum..boleh emailkan kepada saya tak?wahidah3101@gmail.com..
    terima kasih..

    ReplyDelete
  70. Salam :)
    Boleh emailkan kepada saya? TQ :)

    nowra.alias@gmail.com

    ReplyDelete
  71. nk3...
    plis3...
    urgent..
    faiz_pro2012@hotmail.com

    ReplyDelete
  72. Email pd sy..
    lianagold30@gmail.com
    Tqvm

    ReplyDelete
  73. Salam admin..mohon email pada saye senarai semak diatas..ahmadyazed@gmail.com..Warmest regards..

    ReplyDelete
  74. salam admin. Minta tolong email saya senarai semak di atas. Really appreciate klu admin blh sent... nasuha8991@gmail.com. Tq

    ReplyDelete
  75. assalamualaikum admin..sye nk mnta tlong admin email kn ke saya senarai semak ni boleh? tq admin,,ni email saya mrsoya_bean@yahoo.com

    ReplyDelete
  76. Assalamualaikum..boleh emailkan ke sy
    zuzarmiza8889@yahoo.com....thanks

    ReplyDelete
  77. assalamualaikum.. hai sis.. boleh emailkn senarai semak ni? tq in advance.. norshameeramustafa@ymail.com

    ReplyDelete
  78. awk semua yang kat atas..sy dh balas tau...hehehe...mcm biasa baru tengok blog n terperasan smua komen dr bulan 3..hukhukk..harap tak terlambat

    ReplyDelete
  79. salam sis.. sya nk jugk.. emailkan kpd bhani9067@gmail.. jasa baik sis amat dihargai..tq,..

    ReplyDelete
  80. salam sejahtera. emailkan kepada patrickhlf@gmail.com. terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis,boleh emailkan pd sy jugak x? Thanks byk byk.. aliaazam88@gmail.com

      Delete
    2. Sis,boleh emailkan pd sy jugak x? Thanks byk byk.. aliaazam88@gmail.com

      Delete
    3. Sis,boleh emailkan pd sy jugak x? Thanks byk byk.. aliaazam88@gmail.com

      Delete
  81. Nk juga :) suhaidatajuni@gmail.com

    ReplyDelete
  82. salam. boleh emelkan untuk sy mispaddy@yahoo.com .thanks

    ReplyDelete
  83. salam

    boleh emelkan saya sekali tak?
    zz_bti@yahoo.com

    tq yer

    ReplyDelete
  84. boleh email kepada saya ? terima kasih

    zeeqajalil@gmail.com

    ReplyDelete
  85. Salam sis.. boleh email pd sy juga fara_pain@yahoo.com
    Thank you!

    ReplyDelete
  86. salam. boleh emailkan pd saya? ezrameza@ymail.com
    thanks

    ReplyDelete
  87. salam..boleh emailkan pd saya?norfarahida88@gmail.com
    semoga jasa anda dibalas Allah..terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  88. Salam, boleh emailkan pada saya ? anis_zamri92@yahoo.com . terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  89. Assalam..nk jgk. nurhanisofiah@gmail.com.com
    Thnx ye

    ReplyDelete
  90. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  91. salam.. sye nk jgak boleh? yna651_tomey@yahoo.com

    ReplyDelete
  92. Assalamualaikum sis. Terbaca ur blog masa searching senarai semak. Nmpk menarik. Boleh emailkan jg ke: farahusna24@gmail.com

    Tq ya.

    ReplyDelete
  93. bole email pd saya jgk ^_^

    sitirabani.ar@hotmail.com

    ReplyDelete
  94. assalamualaikum sis, mohon email kpd sy jgk ya sis..
    sitinursuhaila@ymail.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  95. assalamualaikum sis... ble x email kt sy senarai semak ni? sy tgh buntu nk mula dr mna walhal mjlis sy lebih kurang 4 bln je lg... huhuhu

    fizapinky_160207@yahoo.com

    thanx sis

    ReplyDelete
  96. Assalamualaikum WBT..
    Boleh tlg email pd saya juga?

    Email : khadijah0208@gmail.com

    Jazakillahu khair in advanced. :)

    ReplyDelete
  97. assalamualaikum sis,
    mohon email kpd sy jgk ya sis..
    dezainstation@gmail.com
    terima kasih sis.

    ReplyDelete
  98. Assalammualaikum w.b.t kak,
    mohon mintak tlg emailkn jugak kpd sy yer kak
    aleh.hashim86@gmail.com
    Terima kaseh kak..
    Hanya Allah yg dpt membalas segala jasa budi baik akk..
    Semoga akk dikurniakn keluarga yg Sakinah..Mawaddah Lg Warohmah..Aminnx8
    Terima kaseh..=)

    ReplyDelete
  99. salam...tolong send kat sy jugak ye..zatyzack@gmail.com..tq~~

    ReplyDelete
  100. Salam sis nak minta jasa baik sis emailkan ke : zuria.kkwj@gmail.com
    TQ

    ReplyDelete
  101. Salam sis nak minta jasa baik sis emailkan ke : zuria.kkwj@gmail.com
    TQ

    ReplyDelete
  102. SALAM... boleh tlg send senarai semak ni kt sy? time kaseh rajakamilia@yahoo.com

    ReplyDelete
  103. salam..boleh x saya nak dptkan senarai semak perkahwinan ni? sila email ke saya di : fairuzliyana@yahoo.com

    ReplyDelete
  104. Salam. Please emailkan keratan nie di alamat email sye di norhashikintamin@yahoo.com

    Thanks yaaaa! :D

    ReplyDelete
  105. Salam. Tlg emailkan list ni ye nurul.hain@yahoo.com

    TQ

    ReplyDelete
  106. salam sis, blh emelkan kpd sy juga,,, nurraihan29342@gmail.com... tq sis

    ReplyDelete
  107. Assalam sis..bole tlg email ke sy jga.. nursila1401@gmail.com tq sis

    ReplyDelete
  108. Salam sis..send ke email ni neallyjumpt@gmail.com ur info was a good to be share..tq

    ReplyDelete
  109. Assalam... nk checklist ni gkk
    farah.leogurlz@gmail.com

    ReplyDelete
  110. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  111. assalamualikum. bleh x sy dptkn senarai ni jgak, senarai ni sgt membantu untk persiapan perkahwinan, bleh emailkn kpd hafizahaslias@ymail.com

    ReplyDelete
  112. Salam sis...boleh emailkan pd sy?
    jellyeman@gmail.com

    ReplyDelete
  113. Salam sis...boleh emailkan pd sy?
    jellyeman@gmail.com

    ReplyDelete
  114. Salam.. Sy berminat dgn list tersebut
    Plez e-mel to norazean@ummc.edu.my

    ReplyDelete
  115. Salam sis.. Amat berminat dgn list sis.. boleh email pada saya. Amatlah dihargai.. shazween84@yahoo.com

    ReplyDelete
  116. Salam sis.. Amat berminat dgn list sis.. boleh email pada saya. Amatlah dihargai.. shazween84@yahoo.com

    ReplyDelete
  117. salam sis
    bole tlg forwardkn jgk
    amalina.fm@gmail.com

    ReplyDelete
  118. Assalamualaikum...
    Boleh share dgn sy juga?
    ashselimin@gmail.com
    thnk a lot :)

    ReplyDelete
  119. Assalamualaikum... boleh share dgn sy jugak ?? mrsazfie@ymail.com .. TQ :)

    ReplyDelete
  120. Assalamualaikum...
    Mohon share dgn sy juga..
    loveynda@yahoo.com
    TQ :)

    ReplyDelete
  121. Salam, mohon emailkan saya juga ya rarahahah@gmail.com :) Thanks sis ☺️

    ReplyDelete
  122. Boleh emaikn.
    fara.saadom@gmail.com
    Thankss :)

    ReplyDelete
  123. As Salam,
    Mohon share dgn sy juga..
    azaleyya.aida@gmail.com
    Thanks sis :)

    ReplyDelete
  124. salam . boleh tolong sent kan sya senarai semak majlis perkahwinan nie ? email sya : sandra@xeemx.com . tq

    ReplyDelete
  125. Salam, boleh tolong email senarai semak ni pada haslinanajja@gmail.com?
    Thanks! :)

    ReplyDelete
  126. Sy dah send ye awk2 smua..late reply...sorry tau

    ReplyDelete
  127. salam..boleh x share senarai semak majlis perkahwinan ni kat norhawaniothman@gmail.com
    tq ye..

    ReplyDelete
  128. salam..boleh x share senarai semak majlis perkahwinan ni kat norhawaniothman@gmail.com
    tq ye..

    ReplyDelete
  129. Assalamualaikum...
    Mohon share dgn sy juga..
    wanros@mofmgt.com.my
    TQ :)

    ReplyDelete
  130. Assalamualaikum...
    Boleh share dgn sy juga?
    atikahahmad91@yahoo.com
    thnk a lot :)

    ReplyDelete
  131. boleh share kat saya jga? azmeeaziz90@gmail.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  132. Assalam, blh tlg email kn pd mr_lemon85@yahoo.com . Terima ksh :)

    ReplyDelete
  133. Salam..blh x emailkn kat sya jgk.. imah_aries85@yahoo.com

    ReplyDelete
  134. salam... saya nk kahwin dlm masa setahun. please send to my email dint1012@gmail.com..tqvm......

    ReplyDelete
  135. assalamualaikum. boleh emailkan ke saya jugak? ummihanis90@gmail.com terima kasih ye :)

    ReplyDelete
  136. Assalamualaikum. Boleh email dekat i jugak x? appleQueen90@yahoo.com. Many thanks sis! :)

    ReplyDelete
  137. Assalamualaikum sis..boleh x share jugak ke sy..sofiazainol@gmail.com. thanks in advance!

    ReplyDelete
  138. Assalamualaikum sis..boleh x email jugak ke sy..zaharasulaiman8@gmail.com. thanks in advance!:)

    ReplyDelete
  139. Assalamualaikum sis..boleh x email jugak ke sya..atinsufieys@gmail.com. thanks in advance!:) have a nice day...

    ReplyDelete
  140. Salam awak,boleh tak nk mintk tolong emailkan check list tu ke sy

    diyanacheazid@gmail.com

    thanks awak

    ReplyDelete
  141. Salam awk. Boleh tak emailkan checklist tu ke email sy? miss.nawal87@gmail.com
    Thank ya! =)

    ReplyDelete
  142. Salam awk. Boleh tak emailkan checklist tu ke email sy? miss.nawal87@gmail.com
    Thank ya! =)

    ReplyDelete
  143. Salam awk. Boleh tak emailkan checklist tu ke email sy? nor.aeida@gmail.com
    Thank ya! =)

    ReplyDelete
  144. Salam sis.., boleh email utk saya juga? eimieyrah@gmail.com
    tq sis .. jasamu dikenang

    ReplyDelete
  145. boleh emel saya jugak larafeerus@gmail.com, terima kasih :)

    ReplyDelete
  146. salam sis boleh email kt saya.. nor_ayu89@yahoo.com

    ReplyDelete
  147. Salam.. sis.. email kat sy juga ye.. ms.farahsya@gmail.com. tqvm 😊

    ReplyDelete
  148. Salam.. sis.. email kat sy juga ye.. ms.farahsya@gmail.com. tqvm 😊

    ReplyDelete
  149. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  150. slm sis....bley emailkn utk sy jg... nurina3004@gmail.com....TQ

    ReplyDelete
  151. boleh emailkan dekat sy?? munirahgreen@yahoo.com
    pd yg baca dan dah ada email tersebut blh tolong forwardkan x??asap...tq!

    ReplyDelete
  152. saya nk juga..
    fadhli90@yahoo.com cc kt mohdfadhli90@gmail.com

    ReplyDelete
  153. Salam..boleh sharekan juga pd sy?
    noratiyyah@gmail.com
    Tq :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...