Support JDT Blogger

Saturday, January 7, 2017

Days 3 - Gambar bersama Kawan

Days 3 - Challenge By JDT Blogger

Jangan lupa like page JDT Blogger ye


Gambar dengan kawan banyak lah.Tapi tak tau kenapa dalam banyak-banyak mereka yang terpilih.haha.Sebenarnya rindu dengan mereka.Dulu sama-sama satu tempat keje.Lepas tu sorang-sorang meninggalkan saya yang masih terkantang kanting disini.Mihmih

Tapi tak tau lah maybe semangat setia kawan yng menebal atau kitaorng ni dah rasa macam very close sesangat, sampai sekarang masih lagi berhubung .Sampaikan ada rasa nak buat reunion ex-Nadi pulak.haha.Lama tak dengar lawak-lawak bongok sesama sendiri.Rindunya lahai.

Sekarang dekat ofis pun masih lagi budak-budak lama yang boleh tahan jugak lah kadar memekak nya bergaduh tak habis-habis.haha.Bergaduh manja katanya.Best sebenarnya kalau kawan yan boleh bergurau kasar ni.Hati kene kental sikit bila kene ejek.Yang penting jangan makan hati lah.Dalam bergurau kadang-kadang ada nasihat, ada teguran.Jadi yang positif di ambik yang negatif di buang jejauh.hehe

Dah lebih 8 tahun bersama dengan Nadi Group.Rasa sayang nak pindah, rasa sayang nak berhenti.Pendek kata segala bagai rasa ada.Tapi bila pikirkan bila anak makin bertambah, bila anak dah mula bersekolah, terpaksa juga rasanya melangkah pergi.huwaaa. Eh tapi bukan sekarang lah.Masih lagi berkira dari segala macam hal.Moga di permudahkan urusannya.

Eh dah abis pulak idea.Bai.



3 comments:

  1. singgah tengok kawan-kawan awak :)

    http://www.kasihjuju.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-4.html

    ReplyDelete
  2. follow sini

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/31-days-challenge-day-3.html?m=1

    ReplyDelete
  3. jenjalan sini :)

    *drop by from: http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-3-gambar-dengan-kawan.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...