Support JDT Blogger

Monday, January 9, 2017

Apa Ada Dalam Beg Korang Ekk?

Days 4 - Challenge By JDT Blogger

Jangan lupa like page JDT Blogger ye

Cabaran blogger challenge yang masuk hari ke 4.Patutnya publish semalam.Tau jelah hari cuti-cuti.Nak pegang handset ada je jadi tukang rebut.Jadi memang tak update ler semlm.So kali ni dia suh bercerita pasal apa yg ada dalam beg.Aku kan beg tak banyak tau.Tak reti nak beli bebanyak sampai 3 4 .Kurang- kurang setahun 1 .



Ok sila lah tengok apa je ada.Takde apa pun sangat.Benda basic je.Ada beg duit,ada handset, ada buku bank juga dan ada lipstik yang aku jumpa semalam hasil mengemas.Haha.Makeup-makeup tiada ye..Tidak lah kuasa aku.Bedak compact?..Lagi lah takda..😌.Ada pen sahaja.Haritu letak buku tapi macam sempit sendat sangat , aku keluarkan.Beg ni pun kecik na lahai.Sampai akak ipar aku tegur.Anak 3 begnya kecik benor katanya.huhu.

Simple je kan.Sebenarnya ada je resit2 terselit tu.Tapi dah ku buang dah.Entah kenapa entah nak simpan bagai.Jadi kene lah selalu bersihkan beg ni.Kalau tidak macam memikul batu kekdahnya.hehe

Ok lah cukup sampai di sini.Jangan lupa like page JDT Blogger ye.Saya masih tak sempat nak blog walking nih.InsyaAllah ye kawan-kawan nnt saya pergi menjengah kami semua

6 comments:

  1. comel sangat beg awak..beg kami macam almari..

    ReplyDelete
  2. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/31-days-challenge-day-4.html

    ReplyDelete
  3. Ya Allah.. bertuah sangat kalau ada beg cm sis.hehe

    ReplyDelete
  4. comel beg awak yer...beg kita besar gedabak..hahahaha

    ReplyDelete
  5. benda basic tu penting :)


    *drop by from: http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-4-ada-apa-dalam-beg-oo.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...