Support JDT Blogger

Wednesday, November 14, 2012

Headband

Hai uoollls semua...Makin hari makin malas pulak ye nak menulis blog.Suka jenjalan g blog orang membaca saja.Pastu kalau rajin tinggalkan komen.

Okeh.Di sebabkan macam banyak je masa terluang ni.Aku tetiba cam tengah ada mood pulak membuat headband dari kain felt.Kira memang kurang keje na lah ni kat opis ye.hehe....Nak buat kat umah mintak maaflah.Kecik tu suka mengacau.Tengok benda pelik sikit kang mula aku rampas merampas je ari tangan die.Last2 keje terbengkalai gitu je.

Saja2 je nak cari duit lebih.Sesaja juga nak isi masa lapang.Jadi jom lah cuci2 mata tengok headband aku ea.Jom2.....Kalau ada nak beli di persilakan.Kalau adalah.Kalau takde takpe...Aceh...




Headband yang ada nama ni aku jual RM9 saje.


Headband 3 bunga ni aku jual RM8


Headband 1 bunga ni RM7


Headband bunga cacak2 ni RM7 jugak.

Jadi pilih lah mana berkenan.Pilih warna apa nak.Tapi bagi aku sikit masa lah nak buat tau.Kalau nak dan berkenan silalah email aku dekat :

halimaton_nasf@yahoo.com

5 comments:

  1. cantik! Headband ni sesuai utk anak umur berapa ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesuai untuk kepala baby n kanak2.sbb die jenis elastik...

      Delete
  2. Replies
    1. sesuai sgt..awk kan nampak cam baby lagi..hehe

      Delete
  3. Kalau anak aty anak pompuan..kompem order nih...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...