Support JDT Blogger

Thursday, October 4, 2012

Thermos Yang Menjadi Pilihan Hati

Ye ke pilihan hati?..hehe. Ntah lah ye, tak rasa pun nak membeli Thermos ni sebenarnya.Hajat hati nak beli pampers & tisu basah Helena je.Lalu kat bahagian Thermos just tengok2 .Alih2 kami laki bini terpandang Thermos ni.Wow.Cantik nya.Siap ada beg bagai.

Tengok harga.O mak ai...Harus lah macam nak letak balik kot.Pastu En Hanafee kata macam ada diskaun 20% je.Tp aku tengok takda pun tanda biru kat rege tu.Takpe, aku cakap dgn En Hanafee kalau ada diskaun aku beli lah.Kalau tak aku letak balik.Tp dengan rasa kasih sayang En Hanafee offer plak, kalau takde diskaun biar die je bayar..Auw..Auw....Luv U lah.




Ini lah rupa Thermos nya.Untuk apa?...Mak Helena yang rajin keamat ni kan nak latih anak makan bubur nasi.Tapi untuk waktu sekarang dalam usia dia 6 month ++ ni tidak lah aku gunakan lagi Thermos ni.Bila dia dah masuk 8 month ke barulah aku pakai kot.Letak bubur, letak sayur , ikan ke ayam ke asing2 kan.Untuk berjalan pun senang jugak. Hangkut bubur dia dan bila tiba waktu makan bg ler dalam keadaan panas2 suam2 kuku.hehe



Siap dengan beg.


Dapat 3 mangkuk dan chop stick.Siapa nak guna chop stick tu ekk..hehe.Ok harga Thermos ni adalah RM160.Beli dekat JUSCO Bukit Indah.

Dah Bye

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...