Support JDT Blogger

Tuesday, October 30, 2012

PhotoShoot Helena With Adeeb



Saja2 buat photo shoot Helena ni.Al kisah nya budak opis aku asmah baru beli kamera Panasonic Lumix gf5.So dia dalam proses nak belajar semua function yang ada.So lagi try2 lah amik pic baby2 riang ni dekat Kota Iskandar eh bukan Puteri Habourla.Aku kompius tempat sudah.Jadi jomlah tengok2 gambar yg ada jom.


Yang kiri tu lah Adeeb , my best friend punya anak Norizan Husin.Yang kanan tu budak ucuk acam Kina Jarah


Ini adeeb yang omel2 bulat2.Baik je dia tau.


Ini lah Kina Jarah.Emm baik lah jugak dia ni..Kheeen.Cer buat muka baik Kina


Ha kan cute gini.Hehehe..Sopan sikit


Jangan di kacau anak bujang org Kina.Dapat Adeeb sepak kang.Bongeng muka



Adeeb ni good boy.Pandai posing.Byk lah shoot dia boleh di ambik dalam keadaan tenang2


 

Emm dengan Kina?....emmm...Semput nyawa kameraman.



Comel je kalau bebudak  berposing.




Tak dapat best shoot utk pic ini sebab kedua2nya tak reti diam.Kejap pandang sana kejap pandang sini.Kang terlentok kesana kang kejap terlentok kesini pula.


"Adeeb diaorg nak amik gambar kita tu,Jomlah pandang kamera"



Serius ni cantik.Adeeb kaki kuat berdiri.Amik gambar kasut pun lawa ha.


Emm budak kecik ni payah sikit.Sibuk nak capai kamera jek.Tak boleh nak berdiri diam2


Last2 meniarap aje lah.Senang.Nak ambik jugak gambar macam kaki adeeb tu.Tapi gambar kaki yang dapat adalah........





Hak..hak..memang mintak nyawa lah aku di buat kina petang yang berbahagia itu


Eh lupa nak kenalkan emak2 baby riang ini.Depan itu saya.Belakang itu lah kawan saya.




Tengok lah kelaku berdua itu.Comel lahai


Pandang2..Jeling2..hehe


Amik gambar sendiri


Sekarang dah pndai dah dia.Kalau kita nyanyi tepuk amai2 dia pun nepuk lah tangan.




kalau anak sendiri  muka herot berot pun di katakan comel ekk.Ahaks.



Last2 setelah kepenatan dan kepanasan bagai Helena nak ngempeng.

Dah babai.

10 comments:

  1. c0mel giller budak dorg ni. nama helena jadi jarah pulak. haha

    ReplyDelete
  2. heee..comel2. geram!! pandai posing lak tu :)

    ReplyDelete
  3. Comel!Comel!Comel!Kebetulan tgh survey camera nak dibeli...kualiti picture pun boleh tahan..hmm..fikir2 dulu

    ReplyDelete
  4. comel kn ank bujang ngn ank dara tu....nt kite cr tmpat best2 lg lah...ajak antie mama shoot baik punya....ni utang nk blnje sup gear box x lg....huhu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Tu photografer punya...tk tau lh die beli mana

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...