Support JDT Blogger

Friday, October 19, 2012

Berbual bual kosong..Kosong + Kosong = Kosong

Aku nyanyi lagu kosong kang.Bosan lah pulak kat opis ni.Tak tau nak buat apa.Penat aku dok refreshkan blog td tp tak byk plak yg update.Jadi mari lah kita update pula.

Nak update tp tak tau cerita.gud lah u ni kan..Ahaks...Nyembang ajelah ni ea..

Bila ekonomi dah makin membangun ni bebarang pun makin mahal...Kos sara hidup pun tinggi kan..Walau gaji naik pun tak dapat nak membantu kekadang kos sara hidup ni.Ke aku yg boros na.Aku tak boros lah.jarang na la aku nyopping2 ni.Paling tidak pun aku byk abiskan duit kat makanan.Sebab sy amat suka makan sekarang.

Jadi aku macam tergerak pulak nak cr duit lebih...Macam nak bisnes..Tapi kecik2 lah dulu.Aku ni kekadang bukan boleh tekun na kat satu keje.Sekejap je boleh lah.Pastu dh malas.Baguslah tu kan..Nampak gaya macam boleh maju...haha...haih la..

Takpe ni nak try cr modal2 sikit.Nak sendiri yang kuar modal.Tak nak mintak En Hanafee.Tapi kalau En Hanafee ada terbaca entry ni..."Hai sayang".."Muah..muah lagi".."Nak duit sikit, saya nak berniaga"..hehe...Takdelah..tak nak lah mintak..Nak kene usaha..Baru lah boleh kembang idung untuk berjaya...kuak..kuak..

Dah la..dh siap pun entry utk hari ni..hehe...Hai kengkawan rerajin lah update blog..sy nak baca lah..Tulis merapu macam sy pun ok ape..hehe


Tambahkan seri entry dengan gambar family kecik kami..hehe..."ko jgn nak buat muka belagak boleh tak kina? "

dah bye

3 comments:

  1. Hai helena, mommy dah janji nk belikan awk training cup Tommee Tippee tu, nanti claim ok..bahaha ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha....ye nanti mummy belikan utk helena ye

      Delete
  2. sy pun kalau boleh nk tulis merapu... tapi idea nk tulis merapu pun x da... hehe

    bisnes wat bakery pun best gak... akak2 diopis sy ramai yg buat...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...