Support JDT Blogger

Friday, January 20, 2012

Trying my best

Saya telah di tegur oleh pembaca blog ini "jangan malas2 update blog".haha....Saya bukan malas tapi tangan tak nak bekerja keras untuk menaip..bleh?...

Semangat berkobar-kobar nak taip entry tu ada.Kadang-kadang sambil mandi lah, sambil bawak kereta lah, macam2 idea nak tulis dalam blog.Tapi sampai sudahnya terus lah termenung depan monitor ni ha..Sibuk na baca blog orang lain.Blog sendiri terabai gila.Sebulan 2 3 entry.Tu pun merapu je lebih.Ni pun termasuk lah entry merapu ni ha.Nak update punya pasalkan.Taip je lah.

Tengok orang yang view blog pun makin kurang.Kecik hati kami.Apa nak di kecik kan ye tak?..Menarik ke entry tu sampai berpuluh beratus orang nak tengok.hehe..Jadi kesimpulannya,saya akan cuba menghapdate serajin mungkin dengan nak earn duit dari nuffnang banyak-banyak untuk di cash out kan..Sekarang dah ada RM0.50.hahaha..banyak gilakan.Jadi salah satu cara nak earn duit dr nuffnang kenelah rajin2 menaip blog.Jadi usaha tangga jaya untuk saya.

3 comments:

  1. hahaha..ayat saya tu awak.syabas awak sudah rajin.heee

    ReplyDelete
  2. mase tgh boyot mmg malas update belog kot..same cam k.long dlu..hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...