Support JDT Blogger

Monday, December 10, 2012

Weekend Tanpa Suami


Ahad lepas ..bosan2 duduk berdua kat umah.Jadi jalanlah g jusco.Tak penah2 jalan berdua khen.selalunya kalau En Hanafee takde aku ajak nenek Kina.Pulak semalam nenek Kina bz, jadi nekad ajelah....

Kemana ayah Kina pegi?....Ayah Kina pegi ride dgn geng2 motor die ke Batu Pahat & Kota....Jadi sebab Kina takde helmet Kina tak boleh ikut.hehe...Ke memang ayah tak ajak?...leh malu muka Kina..

Sepanjang perjalanan tiada lah aktiviti memberhentikan kereta di tepi terjadi.Good girl Kina Jarah.Hehehe..Aman tenteram mak kau bwk kete.Smpai jusco just pegi Daiso & Secret Recipe je pun.Tu pun naik semput aku ngendong dia.Kenapa tak bawak stroller?....Emm tak payah lah..Baik2 aku tolak die..selang beberapa minit kang ada aku huru hara tolak stroller dgn dokong dia sekali kang.Selamatlah aku ni tak beli stroller memahal....Kalau tak memang membazirlah jawapnya.Tapi nanti kan Kina ada adik ekk..Mana tau adik Kina suka dalam stroller..Adik?....hakhak......Semput...

Penat jalan2 kita rehat2 kat bangku

Main2 sorang2


Okeh la.. tu je modal nak cerita.Seronok jugak semalam.Sambil berjalan dgn die berbual2 jugak lah.Tak kisah lah Kina paham ke tidak..hehe....Nanti kita jalan lagi ea Kina tapi make sure kene always jd gud girl okeh....Ayah?...ayah memang bz je manjang....Takpe..kita kene lah paham dgn minat ayah okeh...Nanti bila dh besar kita ada minat sesama kita plak tinggalkan ayah sensorg kat umah...hehe...

Kina belagak

Dah bye



6 comments:

  1. alahai, kesian Kina.. nasib baik mama pandai drive.kalau tak, terperuk lah kat rumah

    ReplyDelete
  2. kina dah putih la. pakai susu beras ke. haha

    ReplyDelete
  3. kakaa....aah ek bi....comel kina....ooo nk ajak jln baik je dia ek kt dlm kete

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...