Support JDT Blogger

Monday, July 11, 2011

Sedikit Stress

Semenjak 2 menjak ni mood acek lari jek....kalu bleh kat FB hari2 sy nak tulis yg sy ni tgh stress...di sebabkan keje ke?...ke sy stress sbb sorg2 menerajui company sy bekerja ni...?....

Oh ntah lah.....ni dtg pepagi je dh rs cm tak best..or mb monday blues kot...ah tp yg penting hari ni sy menerima 2 org yg akan menjadi assistance sy....ape yg buat sy rs tak best adalah bleh ke sy handle budak2 ni nak buat kerja n adakah diorg bleh buat kerja seperti yg sy harapkan..hopefully lah....sbb sy dh tak tertanggung belari kesana kemari bagaikan org gila hilang anak..I'm Hr n Account assistance tp kenapa mesti kuar2 ofis bagaikan buat kerja marketing plak ?...despatch plak?....haha...penat...sy perlu korbankan ms utk berFB, utk berblog n utk surfing apa2 yg patut...hehe..dn ms utk mengumpat dgn kwn2 ym sy...oh tidak....

Hmm dan sy harap harini stress tu akan hilang dengan kedatangan 2 org ahli baru ini...jam nak hampir 8.15pg...takde pun diorg smpi..hmm.....adakah tk jd masuk?.....adakah?......

2 comments:

  1. bwk betenang antie aton...kmu jgn stress2...xelok utk kesihatan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...