Support JDT Blogger

Wednesday, November 18, 2015

Ikhtiar Mengandung Dengan Set Hamil Qaseh Gold

Hai semua...

Kembali bersiaran dengan menjual produk....hahaha....Ada entry tertangguh pasal Alza Advance tu...Nantilah ea kumpul2 gambar dulu baru update.

Ok bercerita mengenai Qaseh Gold yang aku jual ni...Ada set Hamil untuk pasangan yang ingin kan cahaya mata.Bukan lah aku kata kalau sekali ko mkn ko akan mengandung .....Kene lah ada usahanya jugak...Dan tak kan lah sebotol beli dh habis pastu ckp produk ni tak bagus mana pun...Jadi mau2 berbotol2 jugak ko kene hadap...Sebab apa?....Dalam Qaseh Gold ni banyak membantu hormon kita yang tak stabil...Period yang tak teratur...Stress....Penat...Tau tak korg sebenarnya benda2 ni semua lah yang mempengaruhi nak dapat anak...

Untuk set hamil ni ada 2 botol..

1. Qaseh Gold Kekanda
2. Qaseh Gold Adinda




➊KHASIAT QASEH GOLD KEKANDA untuk Suami:
-------------------------------------------------------------
✔ MERAWAT/ PENAMBAHAN tenaga batin
✔ Melancarkan perjalanan darah dengan lebih baik
✔ MENINGKATKAN bilangan & kuantiti sperma
✔ MENAMBAH daya seksual lelaki dan kesuburan lelaki

➋KHASIAT QASEH GOLD ADINDA untuk Isteri:
-------------------------------------------------------------
✔ Menguatkan rahim
✔ Meningkatkan tahap kesuburan
✔ Membina sel darah merah
✔ Membekalkan NUTRISI kepada sistem peranakan
✔ Mengatasi masalah KEPUTIHAN
✔ Melegakan STRESS
✔ Menstabilkan hormone
✔ Merangsang fungsi ovari untuk mudah hamil


Kandungannya tiada was2..InsyaAllah..Pemakanan dari makanan sunnah nabi kita ..kurma....madu..delima...eh byk lah lagi...Kita cuba untuk usaha yang terbaik...If berjaya itu dah bonus kan.....

✔ 100% HALAL (Produk Bumiputra ISLAM)
✔ IMP - Islamic Manufacturing Practice

Ikhtiar, istiqomah, doa & tawakal.
MUDAH... MURAH... MUJARRAB

==> PM/whatapp  untuk maklumat lanjut atau boleh terus hubungi  di 012-7556484


1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...