Support JDT Blogger

Wednesday, October 8, 2014

Rice Dispenser By Tupperware

Salam satu Malaysia,

Tupperware lagi...tak rerabis nak cerita pasal tupperware...ada kawan aku dah warning nak remove aku sebab sibuk update je kat FB...haha..biar la...sibuk jek......Kalau awk remove kita tak geng awk...bye...kiki...

Dah aku nak cakap aku ada rice dispenser ni....Dah beli zaman belum kawin lagi...hehe...Tp di sebab kan sayang tak nak pakai konon nya..Ko tau je lah kan bukan nye murah..tu pun aku bayar ansur2 dengan kawan aku...Maka dapat lah memiliki nya...Nak dekat 2 tahun simpan.Akhirnya aritu aku keluarkan lah untuk di pakai.

Best ke tidak ekk?....Pada aku ok lah....Sebab nampak cantik..hehe...Lagi satu takde lah penyeduk beras aku asik hilang je di buat Kina..Ni dia tak nampak lagi bekas beras ni..Kalau tak mau dia tarik2 nak main beras...

Aritu beli beras 10kg tu.Try masuk kan dekat RD ni .Sebab kalau ikutkan pada keterangan dia boleh muat sampai 10.5kg...Jadi mari kita cuba try test.

ni dalam keadaan kosong dan ada lebih 2 beras sikit je dalam tu.Sy pakai beras Faiza..Awak semua pakai beras apa?..hehe


Setelah di tuang.Yeah memang ngam2 soi....Padat dan mampat.

             

Penggunaannya, kita perlu tarik yang macam aku pegang tu.Tarik sampai abis ya.Jadi jangan bimbang lah beras tumpah lagi.


Tarra...beras sudah keluar...Jadi teruskan lah masuk dlm periuk nasi...Lupa pulak brapa liter sukatan.Tapi kalau ikutkan 2 kali tarik cukup untuk 2 orang dewasa dan 2 org anak kecil sy yang umur 2 thn dan setahun itu...hehe....

Ok itu je penerangan ringkas dan yang tak berapa padat dari saya...haha..dah bye.Eh jap lupa nak ckp harga :

Retail Price : RM295.00

Kalau beli dengan harga ni dapat membership free yang bernilai RM70 dan free gift.Jadi lepas ni boleh lah bebelanja baranh tupperware dengan harga less 25%.

atau nak harga lain ?..Just pm/Whatsapp :0127556484










3 comments:

  1. wah..mahal gak..tp cute. nice to have!

    Jemputlah ke blog saya Blog Ibu bekerja dari rumah , semoga bersama dapat manfaat! Terima kasih..

    ReplyDelete
  2. hi, i would like to contact you for my product review.
    kindly send me an email celyntiong.hy@gmail.com

    Thanks

    Celyn

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...