Support JDT Blogger

Friday, February 8, 2013

Handset Yang Boleh Di rebatekan Latest

Hakhak....Dapat keratan ni dr Puan Norizan.Dia berjalan ke Jusco Bukit indah semalam.So dia singgah ke SenQ coz nak tengok2 nset.Tengok mana yang boleh di rebatekan.So dia tengok byk sudah nset yang termasuk di dlm senarai.Kalau dulu sikit je kan..Pastu yg biasa2 aje...So sekarang sudah ada penambahan nset2 yang lain like Samsung Galaxy Note , S3, HTC Butterfly baru eh memacm lg lah.Korang boleh serbu kat sana lah ea sbb lain tempat lain jenis promosi nya...


Ni aku tepek sikit lah keratan tu..Kalau terang lah ye...huhu..Ada jugak yg tak tersenarai tu.better is pegilah kamu sendiri.Dah bye..JUSCO BUKIT INDAH KT SENQ ye..Jangan korg melilau kat tempat lain pulak..hehehe

4 comments:

  1. kalau kat jusco bukit indah tu sy biasa melilau ke Thundermatch cari barang komputer. hehe

    ReplyDelete
  2. nanti nak try aply rebet ni la :)

    ReplyDelete
  3. waaahh..makin banyak pilihan yer..:) jam2 ni gak hp aty rosak..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...