Support JDT Blogger

Friday, August 10, 2012

Kasut Raya Helena Zahra


Aceh.Aku baru balik Jusco Bukit Indah ni.Sempat rembat kasut dia je.Memang tu je aim dr awal pg.Ada jumpa baju tapi bila dapat baju seluar plak takda size.Benci tau.Penat aku berkeliaran di situ td.Membuag masa betul.Last2 campak semua.Malas aku beli.Pujuk je lah hati ni.Nanti kan nak pg JPO.Nak tengok Poney kat sana.Katanya ada less gegila.Jgn aku2 sekali gila kat sana sudah.En Hanafee ingat ea date kita ahad ni.

Orait.Lawa tak kasut Helena tu.Cukuplah satu.Aku pilih yang senang matching je dengan semua baju.Nampak lah gegirl cikit kan.Dah lah ritu g bazar karat tetiba aku belikan dia seluar askar.haha..Mcm comel je.Ayah dia kata pun on.I pun on lah.Lagi on bila ayah tukang bayar.hehe

Ok lah.Aku tunggu hairband dia tak sesampai lagi ni.Manakah.?...Sebelum aku mengucapkan bye meh jamu mata tengok makcik ni tido dalam buai.Kejadian adalah semalam.


Allahuakbar Allahuakbar..

2 comments:

  1. kasut yang sangat comel...sangat gugurl. LIKE!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...