Support JDT Blogger

Friday, October 7, 2011

16 weeks Scan


Hi there....apa khabar anti n uncle di luar sana.hehehe.Sy di dalam ok2 sj.

Tarikh di ambil pada 2 Oct 2011.Masa ni baru 16 weeks.Punyalah lama tunggu untuk scan..walau pun en Hanafee dah nak bertukar jadi hijau di buatnya, tapi bila nampak baby dah mula gerak tangan n kaki..mulalah kami teruja...hehe...Moga2 sihat2 saja di dalam perut mummy ni ye..Dr Khor kata awk kecik lor.Yelah sy mmg kurang sangat mkn.Entah bila mula seleranya..

So tunggu bulan 12 nanti untuk tau perkembangan baby.Sudah sebesar manakah dia kan...Moga kamu aktif di dalam ye..hehe...

7 comments:

  1. take care..hope semua selamat ye :)

    ReplyDelete
  2. baik..hopefully sihat membesar di dalam..time kasih ye...:)

    ReplyDelete
  3. wah..aunty combie memang teruja dh ni..hehe..suke3

    ReplyDelete
  4. hehe..kan..kamu dh bleh nampk mata hidung,mult.tangan n kakinya..kalu aunty com dpt mencarilah ye...

    ReplyDelete
  5. indahnya pengalaman ni kan??
    saya hrap blh merasainya satu hari nanti :)

    btw, saya ade buat contest, klu free2 jom join
    http://suebaharuddin.blogspot.com/2011/10/contest-joyful-moment-with-sweetsue.html

    ReplyDelete
  6. sronok n teruja kan... lg plak bile rase bby gerak2...

    ReplyDelete
  7. Betul tu.bila dia bergendang kat dalam kita bukan main suka lagi.hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...